Holy cow

Heisann fine!
Som sagt så var jeg på Holy Cow å spise med gjengen i går. De har så utrolig god mat der, så om dere noen gang er i Bergen, så er det virkelig verdt å ta turen innom. Jeg anbefaler virkelig Brie burgeren deres, og både truffle friesene og chilli cheese friesene er så utrolig gode!♥

Er en stund til vi ser hverandre igjen pga vinterferie og 4 uker med praksis, derfor tenkte vi å gjøre noe koselig den siste dagen på skolen før 5 uker vekke fra hverandre.

OOTD // Leopard


Jakke fra Ganni // Skjerf fra Acne Studios // Bag fra Day Birger et Mikkelsen // Kjole fra Gina Tricot // Sko fra Superga

 

Som dere sikkert har lagt merke til, så er jeg blitt helt frelst av leopard mønsteret som er å finne over alt for tiden! Syntes det er så fint, i tillegg er det med på å gi litt ekstra detaljer i et ellers vanlig og hverdagslig antrekk.

Bildene ble tatt på vei til skolen, og senere skal jeg ut å spise på Holy Cow med gjengen, ♥can’t wait♥.

My valentine

Heisann fine!
Dette innlegget skulle egentlig blitt lagt ut på fredag, men dagene har rett og slett gått i ett og har hatt ganske lite tid til å sitte meg ned for å blogge.

På valentines dagen var jeg på date med kjæresten min. Vi var ute å spiste på en restaurant som heter Inside Fløien her i Bergen. De hadde utrolig mye god mat og ikke minst ekstremt sjenerøse porsjoner. Vi ble så mette at vi så vidt klarte å puste og vi klarte ikke engang å spise opp all maten.

Syntes valentines dagen er så koselig, fordi det er lov å gjøre litt ekstra stas på de du er glad i! Om man er singel, så syntes jeg det er fint å gjøre noe bra for seg selv. Enten det er å finne på noe kjekt med venner eller ha en spadag!

Hva gjorde du på valentines dagen? 

My wishlist

 

Heisann fine!

Tenkte å bare poste et lite innlegg angående hva jeg har på ønskelisten for tiden. Som dere ser så er det ikke så altfor masse, men det jeg ønsker meg er dyre ting. Dette er ting jeg kommer til å sette meg mål til å kjøpe, at jeg skal fortjene produktene før jeg eventuelt tar å kjøper de.

Har allerede en Ganni Fenn kåpe i hvit som jeg forguder, det er seriøst den fineste og deiligste jakken jeg noensinne har sett. Skulle gjerne hatt den i svart også, men tror nok ikke det blir med det første.

Ønsker meg også de mest basice skoene som sikkert halve verden eier, altså Gucci Ace skoene med bie broderiet. Kunne også tenkt meg noen av de andre parene som har pil med rhinestones på.

Juicy Couture joggedress er vel ganske 2009 og veldig “white girl”, men bryr meg egentlig ikke. Syntes de er ganske fine for å være joggedresser og jeg elsker matchende joggedresser. Eneste kjipe er at de er ganske dyre for å bare være slaskeklær, så dette kjøpet må jeg nok tenke meg godt om før jeg gjennomfører.

Det siste på ønskelisten min er en pels poncho. Syntes disse er kjempe fine, i tillegg ganske chille. Man kan style det samme med det meste, de holder deg varm og man ser ganske stylish ut med de. Har allerede ponchoer som er i ull, men må nok kjøpe meg en i pels i nærmeste framtid.

Hva står på din ønskeliste?

Glossybox // Februar 2019

Its all about love

Heisann fine!

Når jeg kom hjem idag hadde jeg fått pakke fra Glossybox i posten, noe som alltid er like gøy!

Denne månedens boks innehold masse gøye produkter som jeg tror jeg kommer til å få masse bruk ut av. Gleder meg masse til å prøve ut de ulike produktene, og om det er noe dere ønsker jeg skal ta en liten review av noen av produktene, så er det bare å si ifra.

Februar boksen inneholdt;

Benefit The Porefessional primer i reisestørrelse

– Laritzy cosmetics highlighter i fargen Glory

– Maybeauty The incredible pore strip with charcoal

– Skinchemists rose quartz youth defence lip plumper

– Karl Lagerfeld parfymeprøve til både dame og menn

Lang dag

Ååh idag har vært en lang dag, men endelig (23:33) sitter jeg godt plantet i sengen med en skål popcorn og et glass kald brus!

Vi hadde fri fra skolen idag, men fortsatt har det vært en lang dag. Begynte med at jeg måtte kjøre til byn fordi jeg skulle ta påfyll med vipper, også gikk turen videre til IKEA, hvor meg og en venninne var i flere timer! Vi spiste deilige kjøttboller og dessert♥ I tillegg til at vi handlet.

Etter IKEA gikk turen til Horisont, kjøpte noe fra H&M, som jeg kan vise imorgen. Etter dette var det rett på cheerleading trening i 2 timer, og turen hjem fra trening tar rundt 1 time!

Så dere kan skjønne at sengen var god nå!♥

Spennende nyheter

Heisann fine! Har helt glemt å blogge den siste tiden, mest fordi det ikke har skjedd så mye. Det mest spennende jeg har gjort, er at jeg var på konkurranse med gsen min i Drammen 26 januar. Vi fikk 1 plass, så er ganske fornøyd med det!♥

Utenom dette har jeg fått en spennende nyhet som jeg skal fortelle dere om, om ikke så lenge! Det handler om noe som er ganske spennende og nytt for meg, også kanskje litt skummelt.

Hva tror dere nyheten er?