Innkjøp // mars 2019

Heisann fine!

Tenkte å lage et lite innlegg om innkjøp jeg har gjort i mars. Har ikke shoppet så mye denne måneden, men er ganske fornøyd med det jeg har handlet.

Deilig pysjamas fra H&M

Kjole fra Zalando // Miss Selfridges Petit

Beret fra Lindex 

2-pk med scrunchies fra Bikbok 

Øyenbrynsfarge fra Vita 

 

Hva syntes dere om slike innlegg?? Liker dere at alle innkjøp fra hele måneden er samlet i et innlegg??

4 hårtrender jeg elsker

Heisann fine!

Er det noe jeg elsker, så er det å finne fine tilbehør som kan brukes i håret. Jeg har derfor samlet de 4 hårtrendene jeg er blitt helt forelsket i.

 

Store hårbøyler
Jeg elsker å bruke hårbøyler fordi de finnes i alle mulige farger, mønstre, stoff og størrelser. Er spesielt glad i hårbøyler med knyte på toppen.  

Hårklemmer
Alle mulige typer hårklemmer. Har nettopp bestilt meg en sånn stor hårklemme med perler, i tillegg til en med diamanter på. Jeg har også utallig mange hårklemmer i svart og leopardmønster. De er fantastiske til å piffe opp håret, i tillegg til at de er med på å fjerne hår fra ansiktet.

Silkebånd
Silkebånd kan brukes til så mangt. Både til å knyte rundt hestehalen, flette de inn i fletter og brukes som pannebånd. Har 2 silkebånd fra Versace, og skal prøve å begynne å bruke de mer. 

Scrunchies
Elsker scrunchies, og man finner de over alt i både leiligheten min, alle veskene mine og i jakkene mine. Bruker scrunchies hver dag, både i håret og som tilbehør rund håndleddet. 

Hjemmelaget ingefær te

Heisann fine
Er en stund siden jeg har blogget nå, og grunnen til det er pga det har vært så utrolig mye skole, i tillegg til praksis. Har rett og slett ikke hatt så mye tid til å få satt meg ned for å blogge. Praksis er snart over, så da skal jeg bli flinkere til å oppdatere bloggen og komme med flere spennende innlegg.

Tenkte å komme med en liten, slags oppskrift på hjemmelaget ingefær te. Denne teen er perfekt om du begynner å bli syk, har vondt i halsen og dårlig i stemmen. Den er utrolig oppfriskende og ikke minst så fungerer den faktisk.

Det du gjør er å;

♥︎ Skrell det du trenger av ingefær, i tillegg til å skjære den opp i passende biter

♥︎ Kok opp en passende mengde vann

♥︎ Når vannet koker, putter du oppi ingefæren og lar det småkoke i 10-15 min

♥︎ Sil så ut ingefærbitene og hell over i en kopp

♥︎ Du kan så adde inn sitron og honning, eller annet søtningsmiddel

ENJOY!

Selfcare sunday


Heisann fine!
Er en stund siden jeg har blogget nå, mest pga jobb, praksis og trening. Har ikke skjedd så mye i det siste, utenom at jeg har flytte ut fra mamma og pappa, noe som er spennende og litt skummelt.

Idag tenkte jeg å ta meg en litt avslappende dag, med å dusje, ta ansiktsmaske, litt selvbruning, smøre meg inn med bodylotion, se på serie i sofaen og spise deilig mat. Senere skal jeg til kjæresten min for å sove der til imorgen.