Homemade ice coffee

~ Kaffi

~ Karamell saus

~ 1 spiseskje med sjokopulver

~ Melk

~ Isbiter

Brygger litt kaffi, blander inn en spiseskje med sjokopulver og sitter det i kjøleskapet til det er nedkjølt. Finner et glass og tar karamellsaus rundt i glasset + litt nedi glasset. Heller kaffen oppi glasset også fyller jeg resten av glasset med melk, putter 3-4 isbiter oppi.

Voilà, deilig iskaffe!

The Body shop favoritter

Tea tree toner bruker jeg sammen med en bommulspads, tar det i hele ansiktet uten å skylde det av. Lurt å bruke ansiktskrem når den er tørket inn i huden, i og med at man blir ganske tør i huden av den.

Strawberry smoothing face mist bruker jeg når jeg vil føle meg litt mer fresh. Bruker den som oftest flere ganger i løpet av en dag, da den er kjempe refreshing og så lukter den fantastisk godt!

Body yoghurt bruker jeg hver dag og jeg elsker den! Den tørker inn i huden på under 15 sek og man blir ikke sleip etter å ha tatt den på, så man kan ta på seg klær nesten med en gang etter man har påført den!

Tea tree scrub er en ansiktsrens, og bruker den så og si hver dag. Den er kjempe deilig på huden og man blir veldig våken av den. Denne er også litt tørkende, så lurt å smøre på en ansiktskrem etter å ha brukt den.

Tea tree oil påfører jeg med en q-tips på ‘prikker’ jeg har i ansiktet. Den kan brukes på kviser og nupper, og jeg syntes den er fantastisk! Funker som bare det. Jeg pleier å kjøpe min i London, i og med at den i Norge inneholder veldig lite tea tree oil i forhold til den som selges i andre land.

British rose plumping mask er en fuktighetsgivende ansiktsmaske som lukter helt fantastisk! Den prikker litt når man først ha påført den i og med at det er en plumping maske, men er ikke noe man irriterer seg over og er egentlig litt deilig. Huden føles ekstremt myk ut når man vasker den av! Bruker den ca 1-2 ganger i uken.

Børsten er en kosta om er egnet for påføring av ansiktsmasker, og herregud så myk og deilig den er!

Bildedryss // Min søndag

Våknet litt før 11, og bare lå litt i sengen før jeg stod opp for å lage med litt frokost. Var deilig å bare sove lenge og bli helt uthvilt!

Lagde meg deilig frokost, med rundstykke, avokado og tomat. I tillegg lagde jeg smoothie med bær, vanilje kesam og appelsin juice. Forfriskende frokost!

Etter frokost slappe jeg av med litt serie og youtube. Elsker søndager uten planer hvor man bare kan ligge så lenge man vil i sengen, bare se på serier og slappe helt av!

Litt utpå dagen gikk jeg på treningssenteret for å trene rygg. Har bestemt meg for å bli flinkere til å trene på treningssenter, bygge litt mer muskler og bli litt mer toned! Har vært veldig flink de 2 siste ukene, så er fornøyd med det og håper jeg klarer å opprettholde det.

Mc donalds // Burger king hører som oftest med på en søndag, hahah. Derfor dro meg og en venninne på Mc Donalds for å spise litt digg junkfood. Var sykt koselig å bare sitte der, spise og snakke masse!

Har vært en fredfull og deilig søndag, uten noe stress og uten planer! Er ikke så altfor ofte man får tid til å ikke gjøre noe, så sitter alltid stor pris på slike dager.

a healthy lunch

Tenkte jeg skulle komme med et lite lunsj-tips. Dette er noe man kan spise som lunsj hjemme, i tillegg kan man ha det med på skole og jobb. Det er super godt og ikke minst sunt! Har man en smoothie på siden som drikke til, så blir man enda litt mettere og får i seg både frukt og grønnsaker.

~ Rundstykke av eget valg

~ Den leende ko smøreost

~ Avokado

~ Tomat

~ Litt pepper og litt salt (jeg bruker rosa himalaya salt)