Ideal of Sweden

Ååh elsker det nye dekselet mitt fra Ideal of Sweden! Meg og en venninne benyttet oss av tilbudet de hadde for en stund siden hvor du kjøpte kjøpte to deksler, men bare betalte for et. Så da ble det et nytt deksel på begge to, å jeg er super fornøyd med det!

Dekselet er kjempe deilig å holde på, i tillegg er det helt nydelig♥

Homemade hummus

Heisann alle fine!

Tenkte jeg skulle gi dere oppskriften på en fantastisk god hummus, som i tillegg er sunn. Hummus er noe jeg har hatt lyst å smake kjempe lenge, etter å ha sett youtubere spise det, men har aldri funnet det i butikkene her i Norge.

Når vi hadde matlaging på skolen så fikk vi da oppskrift til hummus, og den er super god!

INGREDIENSER;

– 1 boks kikerter

– 2 hvitløksfedd

– 0,5 dl olje

– 1/2 ts salt

– saft fra 1/2 sitron

Skyll kikertene godt og ha alle ingrediensene i en foodprosesser. Bland til hummusen har en myk konsistens, og nyt sammen med tortilla chips eller noe annet av eget valg.

MAC Fix + minis

Bestilte denne 3-pk med MAC fix + i mini versjoner for over 1 mnd siden, og var ganske sikker på at den ikke kom til å komme! Men så fikk jeg den idag, så happy for det.

 

Dette er MAC fix + med forskjellige lukter. I pakken var det rose lukt, lavendel lukt og kokos lukt. Gleder meg masse til å få testet de ut!

Bestilt fra LookFantastic.

Feeling better

Heisann alle fine!

Jeg har da vært syk hele julen og er fortsatt syk, noe som er kjempe irriterende! Jeg har nå brukt de to siste dagene på å prøve å bli så frisk som mulig, i og med at vi har treningshelg i helgen.

Sov til kl 12 idag og når jeg stod opp ryddet jeg rommet og skiftet på sengen. Alltid deilig med ryddig rom og nytt sengetøy.

Etter dette tok jeg meg en lang og deilig dusj, noe som gjorde at jeg føler meg mye bedre! Har også tatt ansiktsmaske, og nå venter jeg bare på middag, noe jeg gleder meg veldig til!

Current obsessions

Hei alle fine, og godt nyttår!

Har som nyttårsforsett å klare å blogge oftere enn hva jeg gjorde i 2018, og har laget meg en liste om innlegg jeg kan skrive.

Første innlegget for 2019 blir et innlegg om ting jeg er obsessed med for tiden. Har alltid perioder hvor jeg er skikkelig avhengig av spesielle ting og hvor jeg da kjøper masse av samme tingen.

Sove te ~ med sove te så mener jeg te som skal hjelpe deg å bli trøttere, og er noe jeg har vært ganske avhengig av de siste månedene. Lager meg en kopp hver kveld, og jeg føler selv at det fungerer.

Malene Birger ~ jeg elsker designet til Malene Birger, det er så stilrent og classy. Atm eier jeg ganske mye fra Malene Birger, og har ingen planer om å stoppe å kjøpe vesker og accessories fra merket.

Rituals ~ har vært helt frelst av produktene til Rituals og har kjøpt ganske mye forskjellig derfra de siste månedene. Produktene er fantastiske, i tillegg til at alt lukter himmelsk!

Joggedresser ~ jeg elsker matchende joggedresser og eier sånn 5 sett. På ønskelisten akkurat nå så står det en Juicy Couture joggedress ganske høyt oppe, og tror nok at jeg må investere i en veldig snart!

Plattform sneakers ~ elsker slike sneakers med litt høy, flat såle (plattform). Føler det får et litt pyntet antrekk til å se mer hverdagslig ut, i tillegg finnes det så utrolig mange forskjellige farger og modeller. Er spesielt glad i plattform skoene til Superga, og må nok snart investere i ett par til.

VS Bobshell parfyme ~ har brukt denne parfymen siden 9klasse, som vil si i over 6 år og jeg elsker den fortsatt like mye som første gang jeg luktet den.

Scrunchies ~ scrunchies bruker jeg hver dag og forlater aldri huset uten, om det så er i håret, på armen eller i bagen. De finnes i så utrolig mange farger, stoff, mønstre osv, i tillegg er det så mye man kan bruke de til og de passer til et hvert antrekk. Eier selv sånn rundt 30 stykker, og flere skal det bli!

 

// Bildene er tatt fra We♥It //