Glossybox // April 2019

Modern Day Beauty

Heisann fine!

Er nå en god stund siden jeg blogget sist, noe som er litt kjedelig fordi jeg virkelig ønsker å være aktiv når det gjelder bloggen. Den siste tiden har jeg ikke gjort så mye fordi jeg har vært syk, og egentlig bare lagt hjemme på sofaen og sett på Netflix og Viaplay. Men jeg lover at jeg nå skal prøve å bli bedre til å blogge, komme med gøye og interessante innlegg!

 

For noen dager siden mottok jeg april boksen min fra Glossybox, og må si meg meget fornøyd! Boksen inneholdt produkter jeg faktisk trengte og som jeg holder på å gå tom for, noe som bare er fantastisk og i rett tid. Boksen inneholdt mest skjønnhetsprodukter denne gangen, og ikke så mye sminke. Ikke at det gjør meg noe, fordi jeg nesten aldri går med sminke, så blir ganske fornøyd med skjønnhetsprodukter som kan brukes hver dag.

 

– 417 Facial Micro luffa foaming gel // en kombinert ansiktsrens og peeling som renser huden i dybden.

Vitamasques Diamond gold dust sheet mask // en sheet maske som inneholder gull som virker antiinflammatorisk og har en beroligende effekt.

Garnier Skinactive Micellar cleansing water // et rensevann som fjerner sminken samtidig som den renser huden, elsker denne og bruker den nesten hver dag!

Colgate Total whitening toothpaste // en tannkrem som beskytter mot bakterier på tenner, tunge, kinn og tannkjøtt, man kan aldri få nok av tannkrem fordi det er noe som brukes hver dag.

Beautaniq Beauty Fill + tame brow gel clear // en vegansk og plantebasert øyenbrynsgele, som inneholder aloe vera som styrker og beskytter brynene.

 

Om dere ønsker å abonnere på Glossyboks, så kan dere gjøre det gjennom denne linken, da får dere 20% på deres første ekse!