Just my luck

Flink som jeg er, har jeg selvfølgelig klart å knekke det midterste ledde på ringfingen.. Det skjedde på trening igår da en flyer skulle skru også skulle jeg spotte, når flyeren landet så bare knakk fingeren bakover og vipps så var den knukket.

Rakk ikke legevakten igår, så måtte ta det idag! Gjett om fingeren var 3 ganger sin egen størrelse og blå :)) I tillegg er det under 1,5 mnd til første konkurranse, og jeg er ute fra cheer i minst 3 uker.. Dette blir braa jaa!

Hektiske dager

Sorry for ingen blogging de siste dagene, men alt har liksom gått i ett og dagene har vært skikkelig hektiske!

Har gått fra jobb, hjem for å spise også dratt igjen for enten å jobbe igjen eller dra på trening.

Skal prøve å bli bedre og prioritere bloggen mer♥

Mer søndagschill

Idag har virkelig vært en chill søndag! Litt utpå dagen idag dro jeg til min kjære, for så å vente på at noen av hans kompiser skulle komme.

Vi kjørte på macen og spiste, før vi dro hjem igjen til min kjære for å slappe av og snakke♥

Imorgen er det jobb kl 07, så må nok snart legge meg!

Søndagschill

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sengen iført slaskeklær for å spise litt sen frokost og se en film på Netflix♥ Rundstykke med strandaskinke, hvitost og agurk må være noe av det beste jeg vet, i tillegg er det en stund siden jeg drakk sjokolademelk sist så lagde meg like gjerne en kopp med det! Filmen jeg tenkte å se heter #realityhigh og virket faktisk utrolig gøy, skikkelig jentefilm med drama, intriger og kjærlighet♥

Innkjøp // Kreta


Urban Decay de-slick complexion primer 


Urban Decay vice leppestift, i fargen Hitch Hike


Too Faced lip injection og Born this way concealer, i reisestørrelse siden jeg nesten aldri bruker sminke

All sminken er kjøpt på Sephora i Chania, så jeg er sikker på at det er ekte♥


Pull & Bear hettegenser, i lyserosa 


Stripete bukse med vide bein fra Bershka 


TY bamse fra et supermarked, måtte bare ha en siden jeg elsker disse bamsene!

Det var alt jeg shoppet i Kreta, vi var bare innom Chania en dag og fikk dessverre ikke blogget igår pga hele dagen gikk til å være i Chania med foreldrene til min kjær. Vi shoppet og spiste, i tillegg var vi ikke på hotellet igjen før nærmere halv ett og da orket jeg rett og slett ikke å blogge pga vi skulle opp tidlig idag for å pakke ferdig osv siden vi idag dro hjem♥ 

Frokost på terrassen

Når vi kom tilbake fra butikken etter å ha handlet frokost, var vaskedamen inne på rommet vårt å ryddet og vasket. Så vi satt oss ut på terrassen for å spise frokost!

 

Er så deilig å bare sitte ute i varmen, nylagde rundstykker, pålegg av vår bestemmelse og nyte dagen♥ Var en pusekatt på besøk på terrassen også, å den er så fin!

By the pool

Idag droppet vi stranden og lå heller ved bassenget. Var deilig å slippe sand over alt og saltvann som begynner å svi når det tørker!

 

Var utrolig deilig vær idag, selvom det var 30 grader så var det masse vind. Det gjør det lettere å ligge å sole seg hvertfall hahah♥

 

Senere skal vi ut å spise med foreldrene til min kjære, det er alltid like koselig!

Kreta // dag 4

Koser oss så utrolig mye her nede! Dessverre har min kjære blitt solbrent, noe som gjør at han ikke vil sole seg og dermed blir det ikke så utrolig mye soling på meg heller.. Men krysser fingrene for at solbrentheten hans er bedre til imorgen, slik at jeg kan get my tan on

 

Vi var noen timer på stranden idag med foreldrene hans og koste oss, badet med flytemadrassen vi har kjøpt og en badering som jeg hadde med meg! Elsker flytedyr og den slags.

 

Nå skal vi snart gjøre oss klare for å dra ut å spise middag, og imorgen blir det enten stranden eller shopping♥