My wishlist

 

Heisann fine!

Tenkte å bare poste et lite innlegg angående hva jeg har på ønskelisten for tiden. Som dere ser så er det ikke så altfor masse, men det jeg ønsker meg er dyre ting. Dette er ting jeg kommer til å sette meg mål til å kjøpe, at jeg skal fortjene produktene før jeg eventuelt tar å kjøper de.

Har allerede en Ganni Fenn kåpe i hvit som jeg forguder, det er seriøst den fineste og deiligste jakken jeg noensinne har sett. Skulle gjerne hatt den i svart også, men tror nok ikke det blir med det første.

Ønsker meg også de mest basice skoene som sikkert halve verden eier, altså Gucci Ace skoene med bie broderiet. Kunne også tenkt meg noen av de andre parene som har pil med rhinestones på.

Juicy Couture joggedress er vel ganske 2009 og veldig “white girl”, men bryr meg egentlig ikke. Syntes de er ganske fine for å være joggedresser og jeg elsker matchende joggedresser. Eneste kjipe er at de er ganske dyre for å bare være slaskeklær, så dette kjøpet må jeg nok tenke meg godt om før jeg gjennomfører.

Det siste på ønskelisten min er en pels poncho. Syntes disse er kjempe fine, i tillegg ganske chille. Man kan style det samme med det meste, de holder deg varm og man ser ganske stylish ut med de. Har allerede ponchoer som er i ull, men må nok kjøpe meg en i pels i nærmeste framtid.

Hva står på din ønskeliste?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg